Jak przywrócić stronę "w kontakcie"?

Internet
Ładowanie ...

Praca w Internecie jest zawsze połączona zmożliwość różnego rodzaju awarii. Dotyczy to sieci społecznościowych. Takie sytuacje kończą się utratą już znanych powiązań z przyjaciółmi, kolegami, znajomymi. Oprócz chęci szybkiego przywrócenia strony "W kontakcie", powróć do utrwalonych przyzwyczajeń, do codziennej, czasem bardzo ważnej, komunikacji.

przywróć stronę w kontakcie

Powody blokowania i "znikania" kontwiele. Na liście ogólnej i nieistotnej ingerencji oraz naruszeniu umów użytkownika i, co najbardziej banalne, - własnej manipulacji użytkownika. W związku z tym istnieją również różne techniki, które pozwalają, na przykład, na przywrócenie VKontakte. Niektóre z nich zostaną omówione w tym artykule.

Przywracanie strony po samodzielnym usunięciu

Ten przypadek jest jednym z najprostszych. W ciągu miesiąca konto użytkownika jest zapisywane na stronie i można je łatwo przywrócić. Aby to zrobić, korzystając z danych rejestracyjnych, wejdź na stronę i zmień ustawienia. Ponownie ustaw uprawnienia do przeglądania strony dla tych, z którymi chcesz się komunikować, którzy mogą wyświetlać twoje wiadomości i odpowiadać.

Jeśli po usunięciu kontaponad miesiąc, aby przywrócić stronę "Kontakt" po usunięciu, najprawdopodobniej nie uda się. Zgodnie z istniejącą regułą wewnętrzną administracja strony usuwa ją. Dlatego jednym ze sposobów jest stworzenie nowej strony i zgłoszenie jej znajomym i znajomym.

przywróć stronę w kontakcie po usunięciu

Przywracanie strony po zablokowaniu przez administrację

Blokuje się administrowanie kontem,z reguły, jeśli spam rozprzestrzenia się na twojej stronie. Jest to możliwe w wyniku włamania hakerów lub naruszenia umowy.

Jeśli nie ma żadnych naruszeń warunków z Twojej stronyMożesz natychmiast skontaktować się z umową użytkownika z wyjaśnieniem sytuacji w serwisie pomocy technicznej. Możesz również przywrócić stronę "Kontakt", zmieniając hasło. Jeśli te działania nie odblokują konta, musisz poczekać trzy miesiące. Jak tylko wygasną (w przypadku braku podejrzanej aktywności) - zostaniesz przywrócony do profilu.

Przywróć stronę, jeśli nie masz do niej dostępu

Są chwile, kiedy nie można wejść na stronępod twoim kontem. W takim przypadku, aby przywrócić stronę "W kontakcie", wypełnij specjalną tabelę. Musisz w nim podać wiele informacji, które powinny być zgodne z danymi podanymi podczas początkowej rejestracji. W szczególności zgłaszają numer telefonu, miejsce rejestracji i przybliżony czas jego przejścia. Wymagany jest zeskanowany dokument potwierdzający Twoją tożsamość. Ten ostatni można zastąpić zdjęciem na tle monitora i wypełnionego formularza. Odblokowanie odbywa się za pośrednictwem wiadomości SMS wysyłanych przez administrację do telefonu.

przywróć vkontakte

Trudniej jest przywrócić stronę "Kontakt", jeślizgubił numer telefonu, do którego był związany podczas rejestracji. Możesz spróbować go przywrócić, ale czasami jest to problematyczne. W formularzu można wskazać zgubione i nowe numery telefonów oraz przekazać te dane wraz z komentarzami wraz z objaśnieniami.

Jeśli wszystkie wykresy są prawidłowo i prawidłowo wypełnioneadministracja najprawdopodobniej przywróci Twoje konto. Otrzymasz potwierdzenie na swojej poczcie z nowymi danymi. Będziesz musiał wprowadzić je tylko w polu wejścia do sieci, podać numer nowego telefonu i po otrzymaniu kodu potwierdzającego wprowadzić swoją stronę.

Ładowanie ...
Ładowanie ...