Instrukcja: jak ukryć przyjaciela "VKontakte"?

Internet
Ładowanie ...

jak ukryć przyjaciela Vkontakte
Sieć społecznościowa VKontakte pozwala produkowaćdostosuj stronę użytkownika na własną rękę. Możemy dostosować nowości, które zobaczą nasi znajomi, zasubskrybować interesującą publiczność i grupy, a następnie śledzić interesujące notatki i notatki, ograniczyć dostęp do naszego konta i tak dalej. Ogólnie prawie wszystkie parametry można ustawić niezależnie. W tym artykule porozmawiamy o tym, jak ukryć przyjaciela "VKontakte".

Listy przyjaciół

Użytkownicy tej strony to całkiem sporo. Dla wygody komunikacji możemy dodawać znajomych i znajomych do listy "Znajomi". Co daje? Po pierwsze, szybki dostęp do ich stron, na przykład, w celu napisania wiadomości lub wyświetlenia interesujących informacji. Po drugie, możliwość śledzenia wydarzeń z ich profilu i pokazywania swoich wiadomości. Ponownie dla wygody.

Nie możesz wysyłać aplikacji do znajomych.więcej niż 20 razy dziennie - to limit, który ma zapobiegać oszustwom. Wszyscy znajomi na twojej liście mogą dzielić według już istniejących kategorii (na przykład koledzy, krewni itp.) Lub nowo utworzonych.

Ukryci przyjaciele

Wielu subskrybentów vkontakte
Poprzednio ustawienia profilu witryny miały taką możliwośćukryj wszystkich przyjaciół «ВКонтакте». Ale polityka bezpieczeństwa się zmieniła, a teraz istnieje możliwość ukrycia tylko części przyjaciół (maksymalnie 30 osób). Jest dobrze lub źle - nie zobowiązujemy się oceniać. Jak ukryć przyjaciela "VKontakte"? Kilka prostych kroków:

  1. Idziemy na stronę VKontakte pod swoim loginem i hasłem.
  2. W lewym menu wybierz sekcję "Moje ustawienia".
  3. Następnie w menu poziomym wybierz "Prywatność"
  4. Znajdujemy wyrażenie "Kto jest widoczny na liście moich znajomych i subskrypcji".
  5. Kliknij łącze i w wyświetlonym oknieprzejdź do wyboru. Jak więc ukryć przyjaciela "VKontakte"? W otwartym oknie widzimy dwa pola: po lewej stronie znajduje się lista znajomych, a po prawej lista ukrytych przyjaciół. Aby dodać do drugiej części, musisz kliknąć "plus" naprzeciwko nazwiska znajomego w pierwszej części.
  6. I odwrotnie, aby ukryć przyjaciela, otwórz "krzyżyk" po prawej stronie obok żądanej nazwy.

Poniżej możesz skonfigurować użytkowników, którzy będą mogli zobaczyć Twoich ukrytych przyjaciół.

Usuwanie znajomych

Ukryj wszystkich znajomych vkontakte
Aby wyczyścić listę znajomych, musisz:

  • Przejdź do strony konkretnego użytkownika i, uważnie myśląc, wybierz pozycję menu "Usuń ze znajomych".

Lub:

  • Otwórz menu "Moi przyjaciele" i obok osoby, którą chcesz nacisnąć podobny przycisk.

Po odinstalowaniu użytkownicy są wymienienisubskrybenci, którzy zobaczą wiadomości z Twojej strony. Jeśli chcesz, możesz je usunąć. Niektóre osoby mają wielu subskrybentów VKontakte. Dlaczego? Lub użytkownik dokonał "oczyszczenia znajomych" lub celowo zdobył tyle samo subskrybentów na reklamę lub w jakimkolwiek innym celu.

W tym artykule opisaliśmy, jak ukryć przyjaciela"VKontakte". Mamy nadzieję, że ten materiał pomoże Ci w personalizacji strony w sieci społecznościowej oraz w stworzeniu wygodniejszego i wygodniejszego sposobu spędzania wolnego czasu w Internecie.

Ładowanie ...
Ładowanie ...