Jak wyłączyć taśmę w "Koledzy z klasy"

Internet
Ładowanie ...

Taśma w "Odnoklassnikach" wyświetla wiadomości,aktualizacje, a także wszystkie działania Twoich znajomych. Jest na stronie każdego użytkownika. Wszystkie Twoje działania są wyświetlane w strumieniu na stronie znajomych. Witryna zastrzega, że ​​każda zarejestrowana osoba powinna znać wszystkie wydarzenia i aktualizacje grup, do których się zgłosił. Tutaj zobaczysz filmy, na które głosowałeś, statusy, które zostały zaktualizowane, ostatnio przesłane zdjęcia, a także zdjęcia, na których umieszczono "klasę".

jak odłączyć taśmę od kolegów z klasy
Czasami w strumieniu aktywności wyświetlane są akcjeprzyjaciele, których wielu może nie lubić. Nie chcą też, aby inni wiedzieli o swoich wydarzeniach. Zdarza się, że głosował przypadkiem pod zdjęciem lub wideo, a znajomi to zobaczą, co nie zawsze jest pożądane dla użytkownika. Dlatego dzisiaj, dla wielu, kwestia, jak odłączyć taśmę w Odnoklassniki staje się pilna.

W przypadku prędkości połączenia z Internetemzbyt małe, wideo, zdjęcia na stronie będą się ładować przez bardzo długi czas. Użytkownik nie będzie mógł przeglądać wiadomości w strumieniu, a także tego, co chciałby zobaczyć lub przeczytać. To nie jest do końca wygodne. Niepotrzebne informacje utrudniają i blokują stronę. Najczęściej na taśmie pokazuje niepotrzebne reklamy, oferty kupowania rzeczy lub ofert zarabiania pieniędzy w Internecie.

wyłącz taśmę w klasie
Dlatego wiele osób chce wyłączyć tę opcję w "Koledzy z klasy".

Aby wyłączyć taśmę aktywności, która jestwyświetlane u znajomych, musisz znać pewne zasady. Jak wyłączyć taśmę w "Kolegach z klasy", możesz dowiedzieć się bezpośrednio na stronie. Wystarczy przejść do strony, przejść do ustawień, wybrać opcję zmiany ustawień. W otwartym oknie musisz potwierdzić, że naprawdę odłączyłeś taśmę od "Koledzy z klasy". Następnie okno wyświetli informacje o koszcie podróży i kolejności płatności. Tak, dopóki ta usługa jest płatna. Jeśli pieniądze na koncie nie wystarczą, musisz uzupełnić konto: kupić "Oka" - waluta "Koledzy z klasy". Po dokonaniu płatności taśma nie będzie już wyświetlana.

Możesz usunąć niechciane aktualizacje od pojedynczego znajomego, który nie przesyła treści

zespół w kolegach z klasy
ciekawe wiadomości lub nieprzyzwoite zdjęcia. Aby to zrobić, wybierz informacje o tej osobie wyświetlane na wstążce, w prawym górnym rogu kliknij krzyżyk i potwierdź, że nie chcesz otrzymywać aktualizacji od znajomego. Teraz wiadomości od tej osoby będą dla ciebie niedostępne.

Aktualizacje często używanych aplikacjizapraszam do gry, również powoduję utrudnienia dla użytkowników, natomiast wyłączanie taśmy w "Kolegach z klasy" jest dość proste, wystarczy kliknąć na krzyżyk. Inne wiadomości pozostaną dostępne do obejrzenia. Ta usługa jest bezpłatna. Aby zwrócić odłączoną taśmę, musisz wrócić do ustawień i wznowić taśmę aktywności.

Jest inny sposób na wyłączenie taśmy"Koledzy z klasy." Musisz przejść przez link rozłączający, a następnie w oknie, które pojawi się na stronie, wprowadzić żądane informacje, a następnie potwierdzić żądanie odłączenia i zapłacić za usługę. Teraz taśma w kolumnie "Koledzy z klasy" jest wyłączona.

Ładowanie ...
Ładowanie ...