Jak ukryć przyjaciela w "Kontakt": funkcje ukrywania znajomych w sieci społecznościowej

Internet
Ładowanie ...

Każdy użytkownik sieci społecznościowej "VKontakte"można nie tylko dodawać i usuwać przyjaciół, ale także edytować ich listę. Jeśli dana osoba nie nakłada żadnych ograniczeń na przeglądanie jej strony, każdy użytkownik może dowiedzieć się z kim komunikuje, jakie wspólne znajomości są dostępne dla dwóch różnych osób. Jak ukryć znajomego w "Kontakt" jest pytanie, odpowiedź, na którą wszyscy powinni wiedzieć. Proste środki ostrożności i niewielki czas pozostaną w tajemnicy. Niestety, teraz możesz "ukryć" przed wścibskimi oczami tylko 15 przyjaciół, jeśli ich całkowita liczba jest mniejsza niż sto, a 20, jeśli więcej.

jak ukryć znajomego w kontakcie
Jak ukryć przyjaciela w "Kontakt" - ciekawy temat,ponieważ Pavel Durov, założyciel sieci, stopniowo przygotowuje grunt pod wprowadzenie usług płatnych. Jeśli użytkownik nie chce płacić za dodatkowe usługi, jego informacje będą dostępne dla szerokiego grona osób. Jeśli kupisz pakiet, który pozwala ustawić ograniczenia, może łatwo ukryć wszystko, co jest zbędne. W żadnym wypadku nie można ufać reklamom, które obiecują "nauczyć ukrywać wszystkich przyjaciół". Najprawdopodobniej takie wiadomości doprowadzą do strony phishingowej, której twórcy chcą otrzymywać od użytkownika swoje loginy i hasła, a jeśli chodzi o płatne wiadomości SMS, to pieniądze.

Aby zrozumieć zasadę sieci społecznościowej,musisz pamiętać, że VKontakte jest doceniany przez użytkowników za możliwość bycia informowanym o sprawach innych osób, często nieznanych. Jak ukryć przyjaciela w "Kontakt" jest prawdziwym tematem, który dyskutuje, co musisz wiedzieć, że nie można po prostu "ukryć" wszystkich swoich znajomych na raz. W rzeczywistości jedynym sposobem na ukrycie niektórych osób dodanych do użytkownika jako znajomego jest ustawienie. Limit 15 i 20 osób powinien wystarczyć do ukrycia niektórych osób przed wzrokiem innych użytkowników.

ukryj przyjaciela w kontakcie

Aby szybko usunąć niektórych znajomych z głównejlistę, przejdź do sekcji "Moje ustawienia", a następnie przejdź do zakładki "Prywatność" i do pozycji "Kto może być widziany na liście". Naprzeciw każdego znajomego pojawi się znak "plus", po naciśnięciu którego możesz przenieść osobę z ogólnej na prywatną, zamkniętą listę. Wcześniej możesz znaleźć zdjęcie danej osoby, aby upewnić się, że ukrywasz właściwego znajomego.

znajdź zdjęcie osoby
Jak ukryć przyjaciela w "Kontakt" - temat na ziemico wywołało wiele kontrowersji. Niektórzy użytkownicy i witryny oferują specjalne skrypty, które nie tylko nie pomagają ukryć większej liczby osób, ale również wysyłają osoby do zasobów stron trzecich, umieszczając wirusy na komputerze.

Nie musisz przepłacać dodatkowych pieniędzy za pomoc,których oszuści nie mogą zapewnić. Możliwości oferowane przez administrację VKontakte pozostają niezmienione, co oznacza, że ​​z listy ogólnej można usunąć tylko 15-20 znajomych. Być może w przyszłości Pavel Durov wprowadzi płatne usługi w celu zwiększenia liczby ukrytych przyjaciół, ale na razie brak oficjalnych informacji na ten temat. Jeśli dana osoba nie chce, aby Twoi przyjaciele widzieli kogoś konkretnie, możesz po prostu umieścić tę osobę na czarnej liście lub umieścić go w ograniczeniu, tak aby po prostu nie mógł zobaczyć listy znajomych użytkownika.

Ładowanie ...
Ładowanie ...