Jak ukryć przyjaciół "W kontakcie" przed osobami z zewnątrz? Proste wskazówki dla użytkowników

Komputery

Na pewno każdy z użytkowników jednej z najbardziejpopularne sieci społecznościowe co najmniej raz zastanawiały się, jak ukryć przyjaciół "W kontakcie"? Ktoś zdecydował się to zrobić, chcąc ukryć najbliższego przyjaciela w tajemnicy, i kogoś z powodu chęci pozostania tajemnicą. Ale nie wszyscy bywalcy sieci "W kontakcie" wiedzą, jak to zrobić. Ten artykuł nauczy użytkownika sieci społecznościowej, jak ukrywać znajomych "W kontakcie".

W dobie sieci społecznościowych wiele ich możliwościsą uważane za mit i jednocześnie czasami te strony nadają "nieistniejące" możliwości. Po pierwsze, zobaczmy, czy naprawdę można ukryć przyjaciół "W kontakcie"? Na wielu podobnych stronach (na przykład na Facebooku) ta opcja nie jest dostępna. Tak więc każdy może łatwo znaleźć krąg komunikacji dowolnego użytkownika. Jednocześnie ma okazję zaprzyjaźnić się z przyjaciółmi innych osób. Zaproszenia są wysyłane automatycznie, więc nie ma prywatności i prywatności, niestety nie ma.

Być może dlatego administracja sieci społecznościowej "Inkontakt "postanowił wprowadzić tak ważną funkcję dla wielu użytkowników, zyskując tym samym korzystniejszą różnicę od jednego z najważniejszych konkurentów. Teraz przyjrzyjmy się działaniom, które jasno pokażą, jak ukryć listę znajomych "W kontakcie". Aby rozpocząć, należy przejść do witryny i zalogować się na swoje konto, wprowadzając dane do pola telefonu (lub wiadomości e-mail) i hasła. Następnie wybierz "Moje ustawienia", które znajdują się po lewej stronie ekranu. Tutaj otworzysz stronę z różnymi ustawieniami strony. Następnie wybierz opcję "Prywatność". Pojawi się lista, w której powinieneś wybrać podpunkt "Kto może być widoczny na liście moich znajomych i subskrypcji". Obok tej linii pojawi się napis z niebieskim kolorem "Wszyscy przyjaciele". Ten punkt musi zostać zmieniony. Kliknij ten napis, a następnie otworzy się lista wszystkich znajomych. Teraz, po prostu klikając krzyżykiem w pobliżu znajomego, użytkownik może przesunąć, a raczej ukryć wszystko, kto powinien stać się niewidzialny.

Wcześniej sieć "In contact" mogła zostać ukrytatylko czternastu przyjaciół. Spowodowało to wiele niedogodności dla użytkowników. Wyobraź sobie, że dana osoba ma ponad trzysta znajomych, a tylko czternaście można ukryć. Ale trzeba je również znaleźć wśród mas bliskich, bliskich i najdroższych. Dzisiaj każdy ma okazję ukryć wszystkich przyjaciół. A pytanie, jak ukryć przyjaciół "W kontakcie" można uznać za całkowicie rozwiązane. Pozostaje tylko zapisać wszystkie zmiany, które zostały wprowadzone wcześniej. Aby to zrobić, możesz po prostu kliknąć "Zapisz zmiany". Naprzeciwko linii "Kto może być widoczny na liście moich znajomych i subskrypcji", możesz zobaczyć: "Wszystkie oprócz" i listę ukrytych nazwisk.

Teraz pozostaje jeszcze jeden krok. W ustawieniach wybierz wiersz "Kto może zobaczyć moich ukrytych przyjaciół" i kliknij tekst wyróżniony na niebiesko. Otwiera się lista: ("Tylko ja", "Tylko przyjaciele" itp.). Wybierając najbardziej odpowiedni element, kliknij "Zapisz". Jeśli użytkownik chce, aby znajomi zobaczyli listę osób, z którymi się komunikuje, musi po prostu wybrać pozycję "Niektórzy przyjaciele" lub "Tylko przyjaciele".

Należy zauważyć, że w razie potrzebypostępuj w ten sam sposób w odwrotnej kolejności i otwieraj wszystkich znajomych. Najlepiej przejrzeć wszystkie linie znajdujące się w "Prywatności". Umożliwi to wybór najlepszych ustawień konta. Najważniejsze to nie zapomnieć o naciśnięciu przycisku "Zapisz" na końcu wszystkich wykonanych czynności. Teraz stało się jasne, jak ukryć przyjaciół "W kontakcie" i nie musisz się martwić, że niechciani "goście" będą mogli dowiedzieć się, z kim użytkownik komunikuje się w sieciach społecznościowych. Pozostaje tylko pamiętać, że prawdziwych przyjaciół można znaleźć nie tylko w wirtualnym świecie, ale także po tej stronie monitora, jeśli nie spędzasz zbyt wiele czasu przed komputerem.