Szczegółowe informacje na temat usuwania strony w "PhotoStrategy"

Komputery
Ładowanie ...

Jeśli zdecydujesz się opuścić raz na zawszesieć społecznościowa, musisz mieć cierpliwość, ponieważ teraz otrzymasz szczegółowe instrukcje, jak usunąć stronę z "PhotoStrategy". Na początek zalecamy szczegółowe zapoznanie się z instrukcją i przystąpienie do rzeczywistych działań na koncie. Jeśli postępujesz zgodnie z instrukcjami poprawnie, nie pozostawisz nawet śladu po koncie.

Przebiegły

jak usunąć stronę w projekcie fotograficznym
Z reguły każda strona, która się zdobywapubliczność nie chce, aby użytkownicy opuścili projekt, a w związku z tym deweloperom udaje się ukryć przycisk usunięcia konta, aby nie wszyscy uczestnicy mogli odgadnąć, jak to się robi. W naszym przypadku wszystko jest dokładnie takie, w sieci społecznościowej "PhotoStrana" bardzo trudno jest zrozumieć, jak trwale usunąć stronę. Oczywiście, gdy formularz usunięcia konta jest bardzo zagmatwany, użytkownik nie ma możliwości usunięcia swojej strony i dlatego pozostaje tam. Rejestrowanie w sieciach społecznościowych jest o wiele łatwiejsze niż późniejsze odłączenie konta. Oczywiście żadnemu z administratorów nie spodoba się, gdy użytkownicy opuszczą projekt, usuwając swoje strony.

Instrukcje

zdjęcie serwisu społecznościowego moja strona
Przejdźmy teraz do rozwiązania tego pytania,jak usunąć stronę w "PhotoStrategy", a my przeanalizujemy szczegółowo wszystkie ważne punkty na przedmiotach. Przede wszystkim musisz otworzyć przeglądarkę, której używasz, a następnie zalogować się do sieci społecznościowej. Na górze strony zauważysz przycisk w postaci narzędzia, najedź na niego kursorem, a następnie przejdź do sekcji ustawień witryny.

Sieć społecznościowa "Photostrana": moja strona i jej usunięcie

jak trwale usunąć stronę
Kiedy jesteś w menu opcji, powinieneśpowyżej każdej pozycji zaznacz "Nie", a następnie znajdujemy przycisk "Chcę opuścić witrynę" i oczywiście klikam na nią. Teraz system wymaga podania hasła, wystarczy wprowadzić prawidłowe dane, w przeciwnym razie nie uda się. Po wprowadzeniu hasła kliknij przycisk "Kontynuuj". Teraz powinieneś zdecydować, czy musisz zdecydować, jak usunąć stronę w "PhotoStrategy", czy nadal chcesz pozostać na stronie i regularnie ją odwiedzać. Jeśli nadal planujesz wykluczyć swój profil, kliknij specjalny przycisk. Nazywa się: "Kontynuuj usuwanie". Następnie ponownie zostaniesz poproszony o wykluczenie kwestionariusza w całości lub w części, oczywiście, jeśli masz skłonność do pierwszej opcji, wybierz odpowiednią pozycję. Również podczas procesu możesz zaznaczyć pole obok powiadomień. Po podjęciu decyzji o usunięciu strony w "PhotoStrategy" i wykonaniu wszystkich instrukcji, Twoi znajomi i subskrybenci otrzymają specjalne powiadomienie o opuszczeniu projektu. Trzeba powiedzieć o mocnych stronach projektu, a być może zmienisz zdanie o opuszczeniu go. Wyjątkowa usługa odbierze Ci dokładnie tych znajomych, którzy naprawdę będą dla ciebie interesujący.

Ładowanie ...
Ładowanie ...