Likbez: jak ukryć przyjaciela "VK"?

Komputery
Ładowanie ...

Jak ukryć przyjaciela VC
W sieciach społecznościowych zawsze jest coś do ukryciaod przyjaciół i krewnych. Może mówimy o bliskiej osoby, która strona nie chciałby zabłysnąć przed innymi lub po prostu patologiczną nieufność niektórych użytkowników. W każdym razie kwestia, jak ukryć przyjaciela "VC" jest zawsze otwarta. W tym artykule omówimy, jak usunąć z oczu innych ludzi niektórych osób z listy kontaktów do popularnej sieci społecznej „VKontakte”.

Jak ukryć przyjaciela "VC"?

Chciałbym zacząć od powiedzenia tak wieluużytkownicy są pewni, że możesz sprawić, że wszyscy na twojej liście znajomych będą niewidoczni. I wszystkie są złe. Taka możliwość istniała wcześniej. Ale później administracja strony "VKontakte" postanowiła usunąć tę okazję, aby uczynić usługę bardziej społeczną, to znaczy zmniejszyć liczbę tajemnic i dać użytkownikom maksymalny dostęp do informacji drugiej strony. W tej chwili istnieje możliwość ukrycia tylko kilku przyjaciół. Mianowicie, mówimy o liczbie 30.

Jak ukryć przyjaciół "VC"?

  1. Przechodzimy do Twojej strony w sekcji "Moje ustawienia".
    Jak ukryć przyjaciół VC
  2. Przejdziemy do zakładki "Prywatność".
  3. W podrozdziale "Moja strona" znajdujemy dwie ostatnie linijki - jesteśmy nimi zainteresowani.
  4. Link o nazwie "Kto jest na mojej liścieprzyjaciele "to lista osób, które możesz ukryć. Kliknij niebieskie litery, a następnie w otwartym oknie po lewej stronie wybieramy użytkowników, których potrzebujemy, klikając "+" naprzeciwko imienia i nazwiska, przesuwając je po prawej stronie okna. Gdy osiągniesz limit 30 osób, system ostrzeże Cię o tym.
  5. Ostatni link, zatytułowany "Kto widzi mojeukrytych przyjaciół "umożliwia skonfigurowanie grupy użytkowników, do których będzie dostępna lista ukrytych przyjaciół. Klikamy na niebieskie litery i ponownie przechodzimy do okna z listą imion i nazwisk. W podobny sposób wybieramy niektóre z nich. Wybrani użytkownicy zostaną wyświetleni w prawej części okna.

Jak ukryć przyjaciela "VC"?

Po wszystkich powyższych działaniach,znajomi przestaną się wyświetlać na głównej liście. Osoby, które wolałyby je ukryć, będą miały mniej kontaktów (to znaczy, jeśli masz 100 znajomych i 30, które ukryłeś, inni użytkownicy będą pokazywani, że masz tylko 70 znajomych). Jeśli zmienisz zdanie i zdecydujesz się usunąć niektóre osoby z "tajnej" listy, to znowu

jak zdobyć ukrytych przyjaciół
musisz odwiedzić sekcję "Prywatność""Moje ustawienia". Wystarczy kliknąć znak "-", znajdujący się naprzeciwko imienia i nazwiska danej osoby po prawej stronie ekranu, a będzie on ponownie widoczny na liście znajomych. Oto takie nietrywialne wskazówki, które pomogą ci odpowiedzieć na pytanie, jak ukryć przyjaciela "VC".

SDMożesz wysłać znajomego ukrytego tylko wtedy, gdy znajduje się on na Twojej liście kontaktów. Oznacza to, że najpierw dodajesz go, a dopiero potem dodajesz do listy ukrytych.

Teraz wiesz, jak ukryć "VC"przyjaciele i możesz bezpiecznie korzystać z otrzymanych informacji, aby dostosować prywatność swojej strony do popularnej sieci społecznościowej. Używanie tej funkcji pomoże ci pozbyć się niechcianych ludzi.

Ładowanie ...
Ładowanie ...